De Maaltijden

Koken is mijn passie. Ik kook met liefde, zorg en aandacht.

Met specifieke dieetwensen wordt rekening gehouden.

Heeft u een lievelingsgerecht of een gerecht waar u een speciale herinnering bij heeft? Vertel het mij en ik maak het voor u.

Het ontbijt wordt naar uw wens samengesteld. Het ontbijt wordt in de Herstelkamer of in de eetkeuken geserveerd.

Ik bak dagelijks bruin brood met biologisch meel van korenmolen Windlust in Nootdorp. Kaas en biologische eieren komen van kaasboerderij Van Leeuwen in Nootdorp. De boerenyoghurt, melk en karnemelk komen van coöperatie Delflandshof in Maasland.

De lunch bestaat o.a. uit een heerlijke soep met garnituur en/of met brood. Ik maak de soep bij voorkeur met verse seizoensgebonden producten. Laat u verrassen door een uitgebreid aanbod. Als u de voorkeur geeft aan alleen een broodmaaltijd als lunch, dan kan dat natuurlijk ook.

Het diner bestaat uit 2 of 3 gangen. Ik gebruik zoveel mogelijk seizoensproducten.